Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 15 April 2011

Hujung miggu yang bizi bakal tiba

Biasanya orang tulis macam ni seolah-olah nak bagi signal yang dia bakal tak post. Tapi gua? Sama je.

Esok gua nak kena hangkut tv, kosi, meja, lemari, dan semua khazanah pondok buruk gua tu ke teratak yang baru. Gua bukan rasa je, memang yakin gile yang gua tak sempat nak buka blog mahupun tenet. Wa tau tak ada yang akan merindui gua sebab gua ni bukannya salman khan atau ameer khan untuk lu orang rindu.

Tak pe janji bini wa sentiasa rindui gua.

Mesti penat esok kan. Gua boleh bayangkan yang esok gua akan lebih penat dari pergi gym. Haiyo...malam ni wa nak tido awal la. Nak simpan tenaga untuk esok. Luorang doakan wa selamat segalanya..
Share:

1 comments:

HonEyBuNNy berkata...

wah2...busy sungguh neh...selamat membizikan diri yer~~~~