Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 24 April 2011

Saper setuju awok bakor food court kat precint 8?

                                            Pak Anuari Joko-salah satu lagend, tapi hati cute

Hujung minggu ni perit wa rasa. Kesengsaraan yang wa alami tu membuatkan hampir memusnahkan syoknye hujung minggu.

Hari Jumaat, wa di landa food poisonning. Cakap melayunya, keracunan makanan. Siap pakej dengan demam panas gile. Wa kalau demam memang akan jadi demam panas. Agaknya masa tu badan gua tak boleh tampung kot. Ni semua gara-gara gua makan nasi campur dekat food court presint 8 tu. Kalau ikut hati, wa nak bakor je kedai dia.

Bukan cirit beret je tau, demam panas yang melampau sekali. Mana tahan bai. Nasib la nono ada. Sian dia jage wa. Banyak kali kena bangun pagi2. Tak merungut langsung.

Lepas kes ni, wa jadi seriyau nak makan kat luar. Minta nono masak je la.

Wa dapat detect sakit foof posoinning wa ni sebab makan nasi kat precint 8 sebab , pagi tu wa muntah banyak. Semua yang wa muntah adalah apa yang wa makan. Nasib gua muntah. Sebab wa muntah la sakit wa ni beransur baik.


Wa kira start dari pukul 3 hari jumaat tu, samapai pukul 12 tgh ari hari sabtu, wa masuk toilet adalah dalam 30 kali. Sampai dah tak ada isi nak keluar. Yang keluar semua air.

Geram gua dengan kedai tu.
Share:

8 comments:

Ardini Humaira berkata...

ngeeee buleh slim kalo kuakan segala yang dimakan tu cemni.. :D

HonEyBuNNy berkata...

tu dia...sampai 30 kali masuk bilik air....

parah neh...hehe

minta ja Nono masak..lagi sedap..;-)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

kekekekek! pil chikitiaummmm pelis..

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

huhuhu.. bahaya tu. tak pegi spital ker??

delarocha berkata...

ishhh..ntah ape la yg tukang masak tu letak yeeee

Wyne @ Mouren Mauve berkata...

Paling malas lah kluar masuk kluar masuk tandas...last2 standby je dalam toilet (><)

Take Care...

Fida Husain berkata...

ngeeee. then, kenalah kurangkan pergi sana ye tak :)

kechixx berkata...

semoga cepat sembuh oke!;)

makan kat umah lebih selamat bro;)