Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 23 Mei 2011

halamak..wa ingat dah book da...


Bini wa cakap , air asia ade  jual tiket terbang sana dan sini dengan harga seposen.

Panjang gak la bini wa story tadi. Wa pun layan je sambil melayan audit quiry. Bizi le katakan.

Petang tu wa lepak dengan rangka tulang. Lu orang kenal tak rangka tulang? Ala bukan mamat yang jual rangka ayam kat pasar malam tu. Member wa la, owner blog http://rangkatulang.blogspot.com/ . Tu ha blog address die kalau lu orang berminat.

Bukan main melopong die bila wa cakap, " ju, bini wa dah book tiket pi bandung. Tiket harga seposen je."

Ape lagi bergegas die call bini die. Teringin nak booking sekali le tu. Tapi sayang, dari raut wajahya wa tau, bini die tak sempat nak book.

Siap gua cakap kat die, nanti pi bandung wa nak pergi snokerling..lagi la die berasap.

Balik rumah wa tanya nono," best la nanti pi bandung."

"Bandung bendanya, tadi tanya b, b kata nanti dulu. Tak la booking," statement bini wa.

Terkedu wa sambi drift kat jambatan putrajaya...
Share:

4 comments:

YanaMIB berkata...

hahaha tu lah sape soh ckp "nnt dulu.." ayt sama mcm laki aku..grrr~ =.=

nono berkata...

ala b, maafkan saye ye...tp sy dh buat dh, asyik waiting room....kalu by ckp semlm, 'okeh, on'..dh setel dh..ahaks...

alhafiz.ahmad berkata...

cite bako member bukan main lagi mase kat mini mart cc bakri x hengat...padan muke lu.

Anna Boleyn berkata...

heheheh lenkali ms bini ckp dengar btol..pastu bg permisiion..:p