Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 14 Jun 2011

Gua main bedmenton le


Tak pasal-pasal wa main bedminton plak.

Saje je beb. Sebab budak-budak opis wa ni dorang main badminton kat dewan depan umah gua. Kalau tak join tak sedap la pula.

Tapi bila gua start main sedap pula. Walaupun tak sehandal haryanto arbi, tapi boleh la kalau nak di banding dengan kakak gua yang kat umah tu ataupun anak perempuan die yang bernama syafikah tu. Haha, bakar anak sedara sindiri. Saje bikin panas.

Serius la, bila start main rasa macam nak main lagi. Tetiba terlinta je kat kepala otak wa ni. Nak kena beli raket agaknya.

Perlukah?

Pencapaian terbaik wa dalam sukan badminton adalah mengikuti permilihan untuk mewakili pasukan rumah merah bawah darjah 4.
Share:

2 comments:

cucu umie berkata...

memang best pon main badminton nie..lagi2 kalao dpt mai dengan member2 ptng.. haha memang riuh lah nampaknyer

alinac lover berkata...

da lama x main~