Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 29 Jun 2011

Kembali ke padang

Sejak dari sukan treasury hari tu, mood bersukan gua menjadi sangat down. Gua pun tak tahu la kenapa. May be masa tu dah terlebih trainning kot.

Gym? Dah macam asing bagi gua. Seminggu dapat 3 kali tu dah boleh di kire bertuah dah. Lagi pun sekarang ni badan gua cam tak berapa kuat cam dulu la. Rasa lemah je. Ni yang wa risau ni. takut nanti naik badan kang. Sekarang ni nak maintain je.

Ok petang ni start trainning bola . Wa tak tau tapi dah boleh rasa dah, stamina gua sedang berada di zon merah.

Kepala wa selalu ngantuk je. Pehal ek.
Share:

5 comments:

Freaky berkata...

adeh aku x pernah pergi gym =_=

cik ayin berkata...

tak cukup rehat kot

efa berkata...

tak cukup rehat kot hurm bwa byk2 rest la

YanaMIB berkata...

haha org da kawen mmg gitu..duk rmh lyn bini lg best kot..gegege~ =P

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

tulang dah mereput kot.. Atau terlebih bersukan. kekekeke