Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 1 Jun 2011

Sejak bila pula wa minat tengok Showdown ni?!


Dah macam bebudak remaja pula. Syok pula tengok bebudak ni terghenjut-ghenjut atas stage tu.

Teringat dulu umah sewe wa kat pandan perdana. Masa wa muda belia dulu. Masa umur wa sweet 21ke 22. Ade member wa gile shuffle. Nak masuk bilik air shuffel. Nak tidor shuffel. Nak pi makan kat kedai mamak pun nak kena tunggu die shuffel pula. Eh, siap wa pun terikut terhenjut shuffle dalam umah siap pakai stokin. Kononnya nak bagi licin la.

Memang kelakar la time tu. Dulu kan ada so you think you can dance kan. Time tu kalau tak silap wa, alam champ. Time citer tu je, penuh depan tv umah sewa gua. Macam tengok bola pula. Wa, join sekaki juga la.

Sekarang ni wa terbaring juga. Sambil baring atas riba bini wa, wa buat headspin. Sebab terikut bebudak showdown tu la.
Share:

3 comments:

Jijimon berkata...

salam hye there huhu~
dgn scare officialy nye anda telah di tag, tag!!! your it ^^
pliz visit the link below tq =)

http://bondofexcellence.blogspot.com/2011/06/1st-giveaway-from-mizayusofcom.html

cik ayin berkata...

showdown..??suka...hee

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata...

hahaha nasib baik masa tido tak shuffle hehehehe