Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 18 Julai 2011

Kengkadang jalan kat taman bunga pun careee juga

Malam minggu yang lalu, bawa bini pergi tengok bunga api..

Kat seminggu putrajaya ade event floria. Dan setiap malam dalam seminggu yang lepas, langit putrajaya meriah dengan bunga api. Teringin juga wa nak intai dari rumah, tapi apa kan daya pokok-pokok dan pasar di precint 8 ni menghalang pandangan gua.

So, gua ngan nono pun decide la nak pergi malam minggu tu..


Nampak wa macam dah tembam sikit ek..

Sungguhpun wa tembam lagi, tapi masih lagi macho di mata nono

Gaya hero hindustan dulu kala

Senyum, tanpa kata apa-apa

Akhirnya dapat juga menyaksikan bunga api yang berdentum-dentum kat putrajaya.

Ni 1st time wa pergi pesta floria. Dalam keindahan bunga api, dengan adanya joget lambak, pastu ade lagi joget dengan api , joget tepi tasik, eh banyak juga la show joget-joget malam tu memang meriah tepi tasik putrajaya tu.

Cuma satu je, lepas ni management event2 camni beware la dengan tarikh2 istimewa dalam kalender islam.
Share:

4 comments:

Wyne @ Mouren Mauve berkata...

Seronoknya tgk bunga api tu!

kechixx berkata...

best best!;)

syuE berkata...

best nye! ta pnh g! hehehe..

thanx visit my blog ;]

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

wah lama x jenjalan santai camni dgn hubby. dh sarat ni jln skit cpt lenguh