Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 29 Julai 2011

Lagi 4 tahun Safee sali boleh main dalam kempen kelayakan piala dunia 2018 ke?


Comfirm kecewa dengan kalahnya team kita harimau malaya. Tapi nak buat macam mana. Terkilan sampai gigit jari kaki pun, hakikatnya kita dah kalahkan.

Wa macam sedih beb pasal kes ni. Mana taknya, wa rasa prestasi team M'sia kali ni adalah terbaik. Tapi nak buat macam mana. Defend lemah. Kita ni defend memang lemah. Gua pelik la, nape saat-saat genting ni ramai player star kite injured? Wa tengok player EPL tu, ok je. Tak lah injured ramai-ramai. Lagi satu, team kite semalam terlalu harap sangat dengan safee sali. Kenapa player lain tak try shoot kat gol singapore.

Cakap bebanyak pun, kalah tetap kalah. Memang dorang main mati-matian, tapi satu la. Main sampai mati pun, kalau taktikal tak ada, sampai bila pun kite kena ayam juga. Gua sayang team kita sebab tu wa cakap macam ni. Kita kena ada ramai player yang boleh buat shoot kat gol lawan . Jangan terlalu bergantung dengan sorang je player.

Takpe, kita cuba lagi. Tapi, persoalannya wa kesian kat Safee sali. The next world cup qualifying boleh ke dia main lagi? Lagi 4 tahun beb.

Puas juga hari ni main futsal. Kire penutup punya futsal sebelum ramadhan ni.
Share:

0 comments: