Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 21 Julai 2011

Pantang mengalah!

 Power la team malaysia tadi. Walaupun wa tengok size player Chelsea semunta gedabak tinggi dan besar kalau nak di bandingkan dengan malaysia, tapi dorang tak boleh nak ayam-ayamkan player malaysia.

Chelsea nyari malu seri dengan Malaysia tadi. Wa rasa kalau seri tadi, mau dorang repeat balik dengan Malaysia pasni. Gol dorang pun nasib je tadi. Bola atas line. Tapi wa puji betul semangat player harimau muda tadi. Melawan je. Rasanya lepas, player2 lame tu keluar, baru harimau muda dapat tunjuk skill dorang. Baru ade counter attack.

Memang wa salutttt harimau muda! Kite orang Malaysia patut berbangga dengan team bola kita.

Opis wa bagi tiket untuk game ni, tapi wa malas nak ambil. Bagi orang lain je. Baik wa layan bola kat TV sambil berbaring di riba nono.

Gagahnya harimau muda!
Share:

5 comments:

Freaky berkata...

tak tgk pun match tadi. huhu

cik ayin berkata...

malaysia maen best...nak2 goalkeeper dia...hebat

syuE berkata...

mula2 cm nyampah tengok asyik 0-0 jek.. hahaha

thanx visit my blog :)

IMANSHAH berkata...

tahniah malaysia, peluh jantan chelsea semua kuar

Redbloodsnow berkata...

weewiiittt....tough badan :D