Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 11 Ogos 2011

Gua ingat blogger ni dah nak tutup...

Dari pagi tadi, wa buka blog guna pc opis. Terkejut gua. Serius punya terkejut macam kene kejutan elektromaya je.

Mana taknya, blog gua dah jadi cam ape tah. Setiap yang ade gambar wa , semuanya hilang. Pastu keluar simbol pangkah. Puas gua refresh. Sampai berjuta kali gak la wa tenyeh button refresh yang dekat atas tu. Dalam kepala gua mesti blogger ni dah kene heck tak pun dorang dah tutup company pasal sangkut paut dengan kejatuhan saham US.

Hati gua ade bunyi dup-dup. Mana wa nak curahkan karya agung gua lepas ni? Guna facebook? mana boleh taip pepanjang. Nak guna domain sendiri? tak berbaloi, sebab no return pun kalau wa labur 100 kat yahudi punya domain tu.

Hati mula gundah gulana..

Jiwa mula kacau...

Perlukah gua meraung untuk semua ini. Oh blog, setakat tak tayang gambar sudah la, yang di ganti dengan menatang pangkah pehal pulak?

Dua minit tadi, lepas tolong bini wa sidai baju, (mithali x?) wa open la blog wa ni. Akhirnya blog wa kembali pada rupa asal. Oh..alhamdulillah...masih lagi ade ruang buat gua untuk mencurahkan karya agung...

Gua agak mengarut, kan? Salah ke orang terpanggil wa seth tan?





Kami bukan kembar, tapi adekah simpulan bahasa planduk 2 serupa itu benar?
Share:

2 comments:

eykameow berkata...

hahahahah terkejut beruk ha kalau blogger dh tutup! hehehehe!

ayat bawah tu nak muntah. baldi pls. kehkeh

annfrendly berkata...

rugi besar blogger kalau tutup sebab hilang banyak penulis yg berwibawa macam mr feckrey.

waa sidaikan baju.. bagus2.. mmg suami mithali.