Selasa, 31 Januari 2012

Gambar pre weading tu perlu ke?

Dah jadi tren ke gambar pre weadding ni?

Wa tengok, kat facebook banyak gile yang buat camtu. Kalau dah dalam facebaook dah comfirm2 la kengkawan gua.

Bukan wa nak bebel lebih pasal dorang amek, duit dorang la kan. Tapi wa risau trend ni pada cam tak elok je. Andai takdir Allah dorang tak jadi kahwin, apa agaknya kesannya nanti. Amek gambar majlis sudah la. Tak perlu kot untuk amek gambar pre-pre ni. Nanti dah kahwin amek la gambar puas-puas.

Camner boleh terfikir pasal ni. Sebab wa teringat peristiwa semalam. Member wa baru tunang, pastu wa photoshoot cam tu.

Pastu ade la salah sorang staffmate gua yang dah nak pencen tengok kat Facebook member wa. Apa lagi, merah telinga je la member wa kene kata-kata semangat daripada makcik tu.

Tergelak gua masa tu. Orang lame ni kalau sound memang banyak betulnya, tapi pedas!

5 ulasan:

YanaMIB berkata...

aku pn br tau pre weds ni haram pas tgk video UIA..http://www.youtube.com/watch?v=V5PBnF9tIg4 =.=

THE LEKAT LEKIT STORY berkata...

den amik gambo pun masa kawen jo.. pre2 ni tak sempat nak pk.. keadaan & situasi masa tu amatlah tidak mengizinkan. Alhamdulillah.. jugak la sebab tak terlibat dalam acara pre pre yang tak free ni.. kekekekeke

intan.maisarah berkata...

tak berapa setuju dengan sesi photo shoot pre wedding. setuju dengan kata2 makcik tu

delarocha berkata...

dah mcm2 cara org buat untuk kenangan kawen diorg... yg pasti cost makin melambung klu nak follow semua.. huhu

ILA HonEyBuNNy berkata...

okeh...

xmau buat la pre wedding..ngeh3