Isnin, 13 Februari 2012

Mondeys blues...

Eh kejap je dah senin...cepat betul ghasenye...wa rase semua orang pikir macam tu. Melainkan mereka yang belum bekerja la.

Bile isnin mesti rasa mood nak keje tu kurang je. Umpama baru bangun tido nak kene pegi mandi. Memang rasa malas.Weekend semalam memang wa guna untuk rest tak kuar langsung dari rumah. Mana taknya, sabtu wa demam. Time demam tu rasa macam kenikmatan di tarik balik.

Lagi pun bukan senang nak spend masa dengan nono. Tetambah pula, perut die cam dah makin besar, dah makin gagah nampaknya.

Minggu ni ade macam-macam nak buat. Harap2, semuanya berjalan lancar.

2 ulasan:

YanaMIB berkata...

btol2..asal senin je bdn rs lemau..aku lg lemau sbb bdn makin berat..haha xsbr nk coti je nih..adeyy soh aa nono sapu nutrimoist kt prot..xmo bg merekah =)

NoNo berkata...

nutrimoist tu xde effect kt baby ke ek?xtau sgt la...huhu