Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sok cuti

Malam ni wa nak balik melaka. Cam lame je tak balik, padahal dua minggu lepas wa balik melaka. Minggu ni wa balik awal sikit. Dah apply cuti untuk esok. Keje-keje kat meja semua wa dah setel dah.

So boleh balik dengan senang hati.

Macam dah agaknya keadaan abah gua sekarang ni. Sejak dua minggu ni dengar die macam tak sihat since die kena sawan. Risau je. Bila tengok keadaan abah gua yang dah sangat uzur, terfikir, macam mana agaknya wa masa dah tua. Wallahualam.

Ya, masa muda memang best.

Zaman belia remaja  memang best. Macam-macam pengalaman. Semua benda nak mencuba, nak cari pengalaman katakan. Tapi bila umur wa ni dah meningkat, wa rasa cam lagi best kalau wa dapat buat sesuatu yang berguna untuk masa tua, dan masa lepas mati. Pempaham jela.

Kenangan zaman tengah gile2 dulu

Nampaknya masalah blog tak berupdate cam dah mula menular kat gua...sebok sikit.

2 buah fikiran!!!:

Awie Omar berkata...

Singgah ke sini sebentar. Baru folo sini. Blog yg menarik. Nak jemput tengok entri ini.
http://awieomar.blogspot.com/2012/02/next-top-blogger-1-episod-6.html

Zie Madini berkata...

time zaman muda belia zaman yg plg syorga...hehehe