Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Akan ke puncak juga satu hari nanti

Best pula layan citer Pukul 7 kat TV 3 tu. Ape tajuk die Dejavu di kinabalu. Agaknye sebab gua dah pernah pegi sabah kot.

Masa pi sabah tu sempat wa snap gambar Aqasha..

Ni ha gambar die..

Dejavu di kinabalu
Macam kebetulan pula ek. Wa pi sana dia pun ade lepak kat sana. Bila layan cite ni, wa rasa macam ade suara dari atas puncak gunung kinabalu tu calling gua je. Teringin rasa nak panjat gunung tu. View gunung tu memang cantik gila. 

I wish i'll be there..nak bawa nono pi sana nanti la pi sana. Nak panjat ke puncak kinabalu same2

One dey wa akn ke puncak juga nanti.


this song for my ...nono..


0 buah fikiran!!!: