Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Cuak beb hari tu nono masuk sepital

smile
Nono sakit perut. Pegi la sepital. Ingat just nak cek je. Sekali kena tahan wad. Doktor kate ade kontraksi. Eh nak beranak ke nono?

Satu kampung gua call. Dari terengganu hingga ke Melaka. 

Cuak beb, baru 8 bulan lebih. Takkan nak bersalin dah? Alhamdulillah, tuhan dengar aduan gua d hati kecil. Jangan la bagi nono beranak sekarang, kesian kat baby, kesian kat nono. Die dah la nak exam. Gua pun masih ade kelas lagi tak habis. Nono cuma di tahan wad sebab observation je.

Sayu beb, balik rumah tak de orang. Biasa masuk uma je gua akan panggil nono. Ni masuk umah rase kosong je. 

Camne la nanti bila nono pantang..mau 2 bulan wa hidup sebagai teruna kesepian..

5 buah fikiran!!!:

kechixx berkata...

sabar k..harap segalanya oke..bila due nya?

YanaMIB berkata...

wat suspen je kan..hoho oke la xde pape..jgn bg nono wat keje berat weii..klu boleh biar bersalin cukup bulan..aku doakan sumenye slmt ye =)

gua doakan selamat

the malay male berkata...

eloklah klu takde apa2

AcikTanpaNama berkata...

sayu kan, bila dah biasa berdua pastu kena dok sorang kejap. takpelah nantilah meriah rumah tu nanti