Header Ads

Alhamdulillah..inilah ramadhan yang paling bermakna..

Senyuman dari aisyah
Alhamdulillah, hanya Allah saja yang tahu perasaan gua bila nampak baby gua dengan nono keluar dari labour room. Ini la cahaya mata kami. Nama yang dalam perancangan sekarang ni Nurul Aisyah. Tapi rasanya macam nak tambah ramadhani.

Gua kepenata skit hari ni, walaupun bukan gua yang bersalin. tapi bahangnya terasa amat. So wa cuma letak gambar sikit je dulu ek. Mata dah berpinar ni.

Azan dan iqomah..wa tak pandai lagi nak dukung baby

Aisyah nak tido
Inysallah ade masa wa hupdate betul-betul. K..

Ape-ape pun terima kasih pada keluarga dan sahabat-sahabat yang mendoakan anak gua. Semoga anda semua perolehi lailatul qadar dan di beri barakah oleh Allah. Rasanya pas ni agak lame gua tak hupdate. Lepas ni gua nak setel baby ngan mama die. Then wa akan ke terengganu dalam minggu. Pendek kata may be raya nanti baru dapat haupdate.

So wa ucapkan selamat menimarahkan baki 10 malam terakhir ramadhan dan selamat menyambut hari kemenangan Aidilfitri.

3 ulasan

AcikTanpaNama berkata...

tahniah dik, tahniah sangat. dan amat amat syukur pada tuhan yang amat berkuasa lagi maha besar.

oldrockers berkata...

tahniah fikri...semoga menjadi anak yang solehah,
dah boleh buat collection duit raya ni..hehehehe

Mira Shahidan berkata...

comel. :) bestnya ada baby raya. nanty dapat duit raya byk. :)