Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 15 Julai 2007

kadang-kadang aku dapat

Hari ini aku jumpa angah. Lama betul aku tak jumpa dia. Kadang-kadang aku selalu teringat zaman aku kanak-kanak. Masa tu rapat betul aku dengan adik beradik aku. Tetapi sayang masa aku kecil pun aku tidak lama dapat jumpa mereka.

Tapi aku ingat lagi,

Along masak kuih tapi tak jadi kat rumah kuala selangor,
Along jatuh basikal teruk tapi aku yang melalak,


Angah belikan macro genius masa aku periksa dapat no 5, darjah berape aku tak ingat,
Angah bawa aku tengok Beauty and the beast kat Wayang Muar

Acik dengan aku naik basikal pergi jaya jusco,
Mandi parit sampai kecut,

Banyak lagi yang aku ingat, tapi aku nak simpan. Well, thanks coz being my sibling.
Share:

3 comments:

oldrockers berkata...

remember them all bro..you cannot buy those memories anywhere!!

Tanpa Nama berkata...

itu je kau ingat tentang aku? hehe. ko ingat tak dulu kau jadi mangsa buli dan orang yang buli ko adalah aku. mesti kau ingatlah sebab kau sekarang dah jadi kaki buli, dan mangsanya adalah aku.haha

HLiza berkata...

Woi..sebab kiuh tak jadi tulah sampai sekarang give up tak nak buat kuih!