Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 26 Mei 2009

Hari ni penat la



Hari yang agak meletihkan aku. Bahagian Seksyen Perakaunan Persekutuan buat taklimat pasal waran pindah peruntukan. Aku dan Omar setup la evrything untuk taklimat tu. Memang letih hari ni. Ramai giler datang Memang la, semua kementerian ngan agensi hantar wakil. Banyak awek cun tu.
Bagi aku yang best ape lagi, makan free! haha..dan satu lagi, banyak aweks..
Ape pun hari ni memang amat meletihkan. Ni aku letak muke aku sebab dah agak lame juga aku tak amik gambar muka aku. Gambar ni masa awal pagi tadi. Memang la muka agak sembab kan.
Tapi kalau nampak cute.....?
Share:

5 comments:

umie berkata...

Aslmkum...
sambil menyelam minum air??
Jaga-jaga... Jgn byk sgt minum kang menyelam tak timbul2.. tenggelam terus... :P

umie berkata...

cute??
eermm.. memang cute..
rasenye cute lagi mase chubby..

ayut berkata...

bencilah, ko dah makin kurus!!!

oldrockers berkata...

MU kalah bola..kahkahkah..
sorry bro!! gua happy sangat semua MU fans kat office takleh bukak mulut. kihkihkihkih!!

next year arsenal angkat itu piala!!!

Tanpa Nama berkata...

Dpt tekel x aweks2 tu.. (",