Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 17 Jun 2009

Best ar..


Ini dia bini baru aku. Wife yang 1st tu paham-paham la ye. Pandai-pandailah sesuaikan diri. Wife aku yang bestla. Nak peluk besar pulak. Cume dalam kecik sket. Aku suke pade design. Ye la kalau besar gedabak tapi rupe macam lori sampah buat ape kan.
Aku tak tau bile nak bawa balik melaka. Mayb hujung bulan ni kot. Tapi aku puas hatila, sebab aku memang minat kereta dua pintu. ramai orang tak suke due pintu. Lantaklah, kalau dorang tak suke pergi le beli 4pintu.
Share:

6 comments:

HLiza berkata...

2 pintu pun dua pintulah asalkan ada seat depan belakang..tak sabar Along and the batalion nak melanyak nih!

Errr..keta apa tu eh?

Mr feckry berkata...

satria neo la..

Tanpa Nama berkata...

cantiknye bini baru..... (",

Tanpa Nama berkata...

ya allah, long, along tak tahu tu keta apa? ishhh, mana nak sorok muka jadi adik ni. Cun juga, hmmm aku pun mmg suka keta tu, apa lagi mari kita jalan2 naik keta itu..hehe

oldrockers berkata...

fuyoooo..kereta sukan niiiii...kalau masuk sport rim 18"....gua gerenti beratur aweks-aweks putrajaya nak numpang keta lu bro...

anyway tahniah...ini yang dipanggil perkembangan positif!!

dasatttttttt!!!!!

Tanpa Nama berkata...

Congrats!! Jgn lupa bawak bini tu dtg JB ye..boleh kita race!hee..
- k izah-