Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 18 Jun 2009

Kursus Biro Tatanegara


Sukacipta di maklumkan hari ini aku dapat kursus pergi ke BTN. Cambest je. Kursus ni pelengkapla untuk aku comfirm jadi penjawat awam. Entah apelah yang die nak basuh aku kat sini.
Kursus ni akan mula 2 Julai 2009. Tarikh ni ade kenangan ni. Selama 5 hari aku kat sane. Jadual die macam best. Banyak LDK. Ade kembare. Harap-harap aku fun la kat sane.
Kalau kat sane kerje dok nak memabsuh aku je silap la. Aku dah kebal dengan basuhan-basuhan politik ni..
Share:

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

wei...jgn lupa balik melaka sebelum g btn tau, jumpa ibu abah, cium tangan aku dulu...hahaaha

oldrockers berkata...

pegi btn ni macam pegi main combat-combat kot..
itu pengalaman gua pegi btn masa kerja kat perbadanan johor dulu...kawat sikit senam sikit presentation sikit tapi yang nyatanya makan banyakkkkkk...