Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 17 Jun 2009

Bumblebee dah menjadi

Ni ha kerete tranformers yang si acik punye. Punyelah susah nak jadikan dia robot. Bumblebee ni sekarang dah senang dah nk transform jadi robot. Aku ambil mase 2 minit je nak jadi robot.

Inilah bentuk kalau dah jadi robot. Aku saje wat kaki die kepit. lawaknye robot ni boleh keluar macam-macam lagu. Kalau jadi kerete lagi la. Lagu2 old skool memang banyak. Berbaloi la beli.
Ok..aku open rm 560. Sape berani nak bid call acik...



Share:

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

woi ni unlimited edition tau, ada kedai toys sanggup tanak jual dia buat display je bagi customer meleleh air liur. Faizal tahir pun jumpa terus borong 3 bijik aku tengok kat umah dia dlm tv. Make sure kau bawak balik melaka tau!! by the way, kau ke yang transform kan jadi kereta? tak cayalah aku.

Mr feckry berkata...

aku le.senang je.nanti aku aja

HLiza berkata...

Eleh..Najid ada satu..dpt free kat KFC..tak jeles pun. Dia memang satu kapla dgn acik dialah..pilih pun yg sama jenis..apa dia..bumble bee.

Tanpa Nama berkata...

pembetulan- limited edition, hanya orang yang bertuah saja memiliki Bumble bee ini di Malaysia. Ala setakat yang KFC bagi free yang kecik tu, ayu bagi free je kat budak sekolah.