Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 15 Jun 2009

Jangan Pandang Belakang Congkak

Hujung minggu ni aku agak kebosanan juga lah. Disebabkan itu, aku ajak Nono pergi tengok movie. Semalam alamanda tak ramai. Jadi aku pun tanpa teraga-agak beli tiket Jangan Pandang Belakang Congkak.

Sebenarnye aku terpengaruh dengan cakap si Zu. Die kate citer ni memang lawak. Aku dengan harapan memang mengharapla citer ni lawak.

Cerita yang memang lawak. Dari 5 aku bagi 3 bintanglah. Lame tak tengok Lan Pet2 belakon. Memang aku dibesar dengan lawak mereka. Cerite ni lawak, tapi lawak yang menakutkan. Sarah Suryani memang cun lah.

Satu filem yang oklah dari Ahmad Idham..
Share:

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

ko biar benar okay, aku rasa kalau aku tgok sahih aku muntah.

HLiza berkata...

Aku takkan percaya apa2 cite melayu pun yg ko kata okay..suma bidaah belaka. Dha serik semenjak cite Tragedi Oktober.