Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 29 Jun 2009

Revenge of the fallen


Hahahaha...satu pengorbanan apabile tengok cerite pengorbanan. Mate aku hari ni gabak memang ngantuk gile. Takpe janji puas tengok movie ni.
Semalam aku pergi beli tiket pukul 2 petang. Sampai je kat wayang tu, sume sold out. Kecuali 10.50 malam. Aku mulenye teragak-agak nak beli. Tanye nono, die kate 'ok lah'. So kitorang beli juga la.
Memang gempak, kelamarin acik tanye kat ipoh sume sold out. Tak pernah aku tengok macam ni. Terminator dulu pun tak macam ni. Tapi pada mereke yang berkorban demi optimus prime dan gengnye, memang pua hati.
Superb cite ni beb. Lagi best dari tahun lepas punye..!
Share:

3 comments:

tasikmerah berkata...

tak baik tau. gambor buah-buahan.

hahahaha... :p



.

Tanpa Nama berkata...

Best cite die..lame tu..2 jam setengah..hihi

nazura berkata...

Apa lah pakdik ni!!!

Kalau kawan2 Iqa nampak.....

Semuanya:

Iiiiiiiiii!!!!!!!!

Kepada kami, HARAM!!!

Lueeeeeeek!!!