Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 2 September 2009

Bosan-bosan


Bulan puase ni , masa rehat adalah masa paling boring sekali. Ya la, dulu boleh juga pergi minum ke makan ke. Jadi dah takde mende nak buat aku pun layan PSP la.

Nasib dia boleh hilangkan boring. Kadang-kadang aku fikir, samapi bila aku asyik nak main game je, takkan sampai tua aku nak layan benda-benda ni sampai aku dah beruban. Aku bajet sampai umur aku 30an je la.

Aku teringat anak buah aku yang giler main bende ni. Asal jumpe aku je minta benda ni.

"Pakdik nak bagi najib PSP?" tanya si Najid.

"Aah, pakdik nak bagi, tapi masa umur najid macam pakdik baru pakdik bagi ek," jawaban yang musabahkan dan Najid terus mengangguk.
Share:

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

umur dia cam ko, gak lah aku janji nak bagi transformers aku tu..Apa salahnya main game sampai tua?? salah ke? salah ke? 30 tu muda lagi.

Tanpa Nama berkata...

Pakdik,pakdik tak patut cakap kat Najid cam tu. Sebab tantah waktu Najid 20-an,PSP tu dah tak wujud dah. Betul cakap Acik.30 tu muda lagi. Apa lagi kalau 50-an. Pakdik and Acik, Iqa ada tengok tv,ada sorang makcik cina ni,umur dia 50 atau 50 lebih.Dia duduk kat Korea Selatan. Dia main satu game ni,sampai dia masuk pertandingan menang!!!

-Iqa