Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 14 September 2009

Kelip the lamp.


Sekali pandang ofis aku dah macam bintang walk. Pandang atas je penuh kelip-kelip. memang meriah. Gambar kat atas ni dept. aku. Penat juga aku dengan Pok Le ssetelkan. Ni 1st time aku sambut kat sini.

Kire happening juga la...rupanya beginilah meriahnya dorang menyambut hari raya. Memang bersemangat nak raya.

Ha...ini lagi mengejutkan. Power men la Cik Raub ni. memang serba boleh. Jarang nak jumpa jejaka malaya boleh menganyam ketupat. Mereka berdua ni telah bersungguh-sungguh dalam bahagian menganyam ketupat.

Aku pun belaja juga buat ketupat. Dapat la buat satu. tapi aku rasa kalau brush up lagi mesti boleh jadi punya. Lagi 6 hari lagi nak raya. Ayo..baju tarak lagi..macamane ni...

Bila tengok kelip-kelip ni aku teringat may father la. Tiap raya dia mesti sebuk mengejas lampu kelip-kelipnya...
Share:

2 comments:

Tanpa Nama berkata...

hmmmm dah lama abah tak adjust lampu kelip kan...tahun ni entah kenapa, macam tak raya je.

vidadarisakura berkata...

memang raya la ofis ko tu.hee