Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 16 September 2009

Stand By


Lagi dua hari nak balik Melaka. Cambest je nak sambut raya. Tahun aku rasa best la puasa ramadhan ni. Aku punya Mis Neo pun dah siap servis. So die rasenye dah ready nak meluncur ke Exit Ayer Keroh.

Tahun ni mengikut perancangan aku akan sambut di Melaka. May be tak sambut kat batu pahat kot. Semalam aku dah borong banyak kerepek untuk di bawa balik ke rumah.

Cuma ada masalah sikit. Persiapan aku sendiri untuk raya belum siap lagi. Baju raya pun tak beli lagi. So aku ingat jumaat ni nak pergi cari baju kat Melaka.teringin nak belikan abah dan ibu sesuatu untuk raya.

Walaupun raya ni ada kelainan dalam sambutan aidilfitri, tapi bagi aku sudah pasti kegembiraan untuk diri aku sendiri. Tinggal beberapa hari je lagi nak raya ni.
Share:

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

so boleh la bgtahu ibu n abaj ko dh lama beli neo tu?