Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 21 Januari 2010

adus..dah lupa la..


Serius aku dah lupa..

Aduh ruginya..

Tadi member aku tanya pasal akaun. Basic je, cam posting dari journal ke ledger pastu buat trial balace.

Aku pun review la soalan tu. Sekali tengok memang rasa cam senang je. Ala, debit cerdit je. Memang mainan aku la masa sekolah dulu. Masa kat kolej kalau paper tu memang aku dapat A punya.

Tapi bila aku pegang pensel, rasa macam lambat pula aku nak tulis jawapan. Dalam kepala otak aku rasa macam ada banyak tanda tanya dan keraguan. Takut salah masuk la, takut nanti tak balance la. Aduh macamana boleh jadi macam ni.

Dulu ni semua aku buat macam mainan aku je. Pelupa betul aku .

Rasanya dah dekat 3 tahun dah tak buat semua tu. Memang la tak lupa semua. Tapi aku banyak ingat pada teori je.

Practical memang hancus.

tetiba aku rasa macam nak belajar balik benda ni. Tak boleh jadi ni. Takkan nak biar lupa macam tu je. Ni la orang kata, ada ilmu tak amal. Maka jadilah tergolong dalam golongan orang yang rugi.

Cis...Ruginya aku...( aku nak belajar balik benda ni..!)

-USB kat tranformers tu lawa tak?-
Share:

6 comments:

[ naim | fira ] berkata...

comey la usb tu
kt mane jual?

Bejerd In Da House berkata...

USB tu buat aku jeles la weh!!!

Mr feckry berkata...

ada jual..banyak kali nampak usb ni..ingat nak beli..betul ke nak tau mana jual..ala..kat mudah atau e-bay kan ada.kat situ la aku jumpa.

embun d tengah malam berkata...

kat low yat takkan takda

Mr feckry berkata...

memang tak ada

Tanpa Nama berkata...

woii nak usb tu!!