Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 24 Januari 2010

Asyik hang!

Aku ada hp nokia E66.

Hari ni aku rasa macam nak baling je ke luar tingkap kereta. Sejak dua menjak ni hp ni dah mula nak hang je. Tengah syok call, tetiba senyap. Line dia drop. Pastu aku letak balik dia jadi hang. Memang mendatangkan marah.

Aku terlalu pentingkan design dan juga kegunaannya. Masa beli hari tu, aku tertarik dengan bentuk dia yang cun. Warna putih. Pula tu, boleh masuk GPS.

Serius, GPS sangat berguna. Before ni aku memang tak pikir sangat nak try guna. 1 day, dalam kelam kabut aku kena cari PCMC. Puas aku call member aku cari tempat tu. Haram sorang pun tak tahu mananya PCMC.

Tetiba aku teringat pasal GPS.

GPS tu bawa aku betul-betul sampai depan PCMC. Baru aku tau betapa pentingnya GPS tu. Sejak dari hari tu, aku tak risau pun kalau sesat.

On je GPS..

Super Sun - Day

Baru balik dari presint 16, memang mengantuk. Sebab hari ni aku menghabiskan masa aku dengar cerita pasal program penghalalan hubungan kelamin.
Share:

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

buang je

Mr feckry berkata...

mahal dow

~W..S..R..~ berkata...

dah cakap dah... nokiah memang tak boleh heavy-duty.. tak de makne design jer cantik tapi hampeh buat ape?? Cari lah brand samseng... biar mahal sikit tapi puas hati..

Mr feckry berkata...

tak moh ler samseng...asyik hang juga