Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 18 Januari 2010

Coca-cola

sumpah aku tak edit gambar ni

Adui..

Makin tua makin malas exercise. Hujung minggu, aku hanya abadikan tubuh badan aku di rumah, sambil berehat-rehat gile babas punya. Agak sebab A.G.A.B kot.

A.G.A.B-dulu di kenali sebagai All Goverment Are Bastard. Tapi aku dah tukar. Sebab tak elok words yng digunakan. So aku tukar jadi, All Goverment Are Broke. Haha. Pagi ni Rasief mention kat aku lagi.

Cola kena tarik?

Tepatlah selogan, rakyat di dahulukan, pencapaian di utamakan.

Weh, cola tarik balik tu belum sure lagi. Jangan pula ada yang dah niat nak baring atas jalan pula lepas ni.
Share:

0 comments: