Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 8 Januari 2010

Fantasy Malaysian Super League


Berita ni untuk peminat bola sepak yang selama ni dok layan fantasy football or stadium astro.

Sekarang ni Liga super Malaysia dah melancarkan game yang sama macam tu. Hari ni baru umum. Pendaftaran di buka petang ni. So aku ajak peminat bola yang gila-gila minat punya, join game ni.

Aku tak tau yang dia serupa atau tak. Sebab masa ku tulis ni, sistem tengah di kemaskini. Tapi bila baca rules die memang sebiji macam fanasy football.

Bagus juga dorang buat macam ni. Baru orang Malaysia kenal pemain and support team malaysia.Kalau tak korang asyik kenal Gurumutusamy je. Aku nak tengok berapa dorang letak harga gurumutusamy tu.

Support beb, jangan tak support.

Kepada budak PV 225, hope ada orang yang open league tu balik. Tapi kita buka league tu kat Liga Super Malaysia.

Ini address website tu. http://fantasy.malaysiansuperleague.my/

Korang clik kat address yang aku bagi tu. Kalau malas, click kat gambar tu.
Share:

2 comments:

embun d tengah malam berkata...

aku knal bapa orang jer player malaysia..susah beb nk setting..hahahha

Mr feckry berkata...

ala aku pun bukan kenal sangat. tapi layan je.cam best je