Menulis Bukan Kerna Nama

Isnin, 10 Januari 2011

Kehidupan lepas kawen

Orang asyik tanya gua, macam mana kehidupan lepas kahwin?

Macam mana ek, ok and best sangat. Kenapa best, lu orang kahwin baru lu orang tahu. Cuma lately, masa gua agak terhad. Banyak ke sana ke sini. Bizi sikit la. Sekarang ni masa tu amat berharga bagi gua. Sebab tu gua dah jarang gila blogging. Nak jenjalan singgah kat blog orang pun tak dan.

Hari ni gua pergi melaka. Ziarah abah gua. Gua tengok abah gua ada improvement. Anggota yang lumpuh tu dah mula boleh gerak, gua rasa insyaallah dalam sebulan dua ni, sihat la hendaknya.

Oh yeah, secara tak sedar sekarang ni gua dah ada dua bapa yang sah. Satu abah gua, satu lagi my father in law. Since gua ni baru lagi dengan dia, gua pun berperangai la malu2 kucing. Actually gua dengan abah gua pun jarang juga bersembang, gua lagi selalu lepak dengan ibu. Same la dengan mom in law gua. Gua rasa gua lagi banyak bersembang dengan dia. Tapi memang macam tu la lumrah, anak laki lebih manja dengan ibunya.

Back to story lepas kahwen, gua rasa gua macam nak boroi sikit la. Camne ek?

 
Let me introduce, this my father in law.. beb, ni bukan kitorang posing, bini gua yang tercapture gambar ni dengan kreatif. Dia kate nak jadi kamera gurl, ok la. Cam ada bakat..
Share:

11 comments:

Anna Boleyn berkata...

dah kawen dah lu bro... bestnye!! tahniah.. :)

HLiza berkata...

Masih sengih macam tu..

HonEyBuNNy berkata...

happynye la lepas kawin e...alhamdulillah...abah lu semakin sihat...;-)

efa berkata...

yeah best ka kawin uhuhu..btw tahniah yerp and alhamdulilah abah ko dh semakin sikit hope get well soon ok :)

niesz berkata...

hehe..syiook la tu..niesz kalau kawen ngn bf niesz, xde father in law ni sbb ayh die da xde..sob..sob..

Wyne @ Mouren Mauve berkata...

Gembira tengok you 'sangat gembira' lepas kawin...hehe!

enyheartsdiamond berkata...

tehee.. jgn boroikan perut lu! syg lah muscle2 tu :D

Mak Su berkata...

ada terboroi ker? ;p

Redbloodsnow berkata...

X Lame lg..turn aku lak merasai alam perkahwinan..hikss

E.d.Y berkata...

anak menantu yg baik..huhu

Nazatul shima berkata...

wah..muke eksited duk sebelah ayah mentua..hehehe..:D smoga ayah ko cepat sembuh ye..amin..