Menulis Bukan Kerna Nama

Sabtu, 26 Mac 2011

Ade ke sesapa yang bahagia dengan maxis brodband?

Meh bagi tahu gua sape pakai brodband Maxis dengan keadaan penuh gembira?

Gua susah betul la nak upload gambar. Pastu nak buka blog punya la slow, pastu nak buat blogwalking memang tak dapat la.

Haiyo, gua rasa gua dah bayar semua bil gua kat maxis ni, yang kes tukar kontrak maxis tu pun dah setel dah. Apeha selow sangat ni brodband?

Gua nak syorkan la satu suruhanjaya di raja menyiasat masalah gua ni. Suruhanjaya di raja tu pula biar la terdiri dari pakar-pakar dari amerika ataupun yahudi yang lain. Bole tak? Apesal pula tak boleh? Orang lain boleh tubuhkan suruhanjaya di raja untuk menyiasat clip video lucah, takkan gua tak boleh untuk siasat kelembapan maxis broadband?

Kat paper sekarang ni hari2 cerita clip video lucah...
Share:

4 comments:

cik ayin berkata...

sila tukar kepada streamyx :))

Mr feckry berkata...

cik ayin:stremyx brodband ke

ghost writer berkata...

itu namanya orang malaysia lebih tertarik kalau bab seks...

delarocha berkata...

maxis broadband memang slow giler.. skrg dah tukar streamix tapi online kat umah je le...