Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 15 Mac 2011

eh tetiba brodband laju


Pelik juga brodban gua laju. Maklumla, maxiskan suka pedajalkan gua. Bar line gua tanpa sebab la, pastu bil caj melampau2 padahal tak guna pun.

Agaknya yang dorang caj pasal termination fees tu dah di tarik balik la kot.

Lately ni gua macam kureng sikit mood untuk blogging. Tak tau kenapa. Sebelum ni memang rancak. May be sebab gua penat kot. Penat pun cuma pasal trainning kat gym tu je. Sebelum gua trainning juga tapi ok je. Tidur pun sekarang lame. Kengkadang sambil tunggu bini gua kuar ofis, boleh terlelap kat dalam kereta.

Adakah ini akibat kesan radiasi...?
Share:

3 comments:

cik ayin berkata...

ari2 duk menyumpah berukband tu,laju la dia..ngeh3

Mr feckry berkata...

cik ayin:agaknya macam tu

Nazatul shima berkata...

xde maknenye kesan radiasi buat ko ngantok..hahhaaha..