Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 16 Mac 2011

Interuoted!

Perkara yang paling menyirap adalah bila tengah syok nak update blog ada badai dan garuda datang mengahalang gua nak tulis.

Idea tengah banyak, jalan cerita tengah sedap dalam kepala. Tapi bila ion + nak gua alirkan ke keybord, ada je ion (-) yang cube intrerupt.

Lu orang boleh bayangkan tak perasaan gua......?
Share:

6 comments:

YanaMIB berkata...

awat nono kaco ko update blog ke??ngeh ngeh ngeh~ =P

Mr feckry berkata...

bukan nono...tapi...ni ha budak opis..asal aku nak menaip je dorang ajak borak

efa berkata...

haha sabar ja cri feel dan idea lain plak nk buat entry baru kehkeh

velasrizal berkata...

mmg mengganggukan mood nk menulis je kan..

Keputusan Pemenang Anugerah Sukan Negara 2010. Olahragawan Kebangsaan : Azizulhasni Awang, Olahragawati Kebangsaan : Nicol David

tia berkata...

kahkah! sabar byk2 oke :))

Redbloodsnow berkata...

hahaha...ape kata ko sekeh je kepala dorg sorg² :D