Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 30 Mac 2011

Futsal malam tadi


Malam tadi gua men futsal...

Lutut gua boleh d katekan hampir 60% ok dah. Sebab tu gua turun main futsal malam tadi. Ok la walaupun main setakat boleh cover-cover je tapi kire fun la. 

Rasanya musim futsal gua untuk tahun dah bermula la. Lepas ni boleh bergiat balik macam Casilas...Kalau tahun lepas gua aktif dengan team zizou gua, tahun gua main dengan budak opis gua je. Kalau tak ada halangan dan lutut gua okey, cam nak masuk tournement futsal lagi la tahun ni..

Lu orang tau tak, masa kolej dulu orang samakan gua dengan victor valdes tau. Kenal  tak sape tu.. kalau ade yang tak kenal mamat tu adalah tukang buat roti canai kat kedai mamak precint 8 putrajaya..haha..keeper bacelona la.

Risau je nono , takut2 gua balik dengan kaki tempang lagi..
Share:

3 comments:

ardinihumaira berkata...

hehe nanti dni pon risau gak deen suka benar maen futsal ngan badminton

embun d tengah malam berkata...

jgn lincah sgt kang injured lagi...hahahahah

Fida Husain berkata...

mmg rasa macam nak main futsal. tapi tak mahu lah. ehh. kenapa entah fida ni...