Menulis Bukan Kerna Nama

Khamis, 10 Mac 2011

Imbas balik kes lutut gua ni


Pasal lutut gua ni, dah letih juga gua mengeluh. Gua rasa tahun lepas 4 kali jadi macam ni.

Actually tak semua jadi bila gua main futsal.Kalau gua lari pecut 9 second /100 meter, mesti kena. Gua cuba kaji ape le puncanya lutut gua dah tak boleh sekuat dulu.

Orang tua-tua kata, lutut ni kena jaga. Pasal nak pakai lama. Abis tu kepala , tangan kaki dn anggota lain tak payah jaga ke?

Masa kejadian lutut gua injured kelmarin, gua rasa cam ada different sikit dengan kejadian sebelm ni. Member gua kata , masa tu tempurung lutut gua beralih. Dia yang alihkan ke tempat asal. Gua tak tau betul ke tak, sebab masa tu gua tengah tahan sakit. Sebenarnya, memang sakit gila beb. Masa time kena tu, gua saje gelak-gelak. Ia la, sakit ni klau di layan akan jadi makin sakit.

Kene buat tak endah je. Jadi kurang la sikit sakitnya.

Hari ni, sakit dah kurang. May be sebab semalam gua dah pi urut. Tapi bengkak pula. May be malam ni gua kena sapu dengan air halia.

Sakit lutut gua ni macam kira sakit tahunan untuk gua pula.
Share:

6 comments:

eqbalzack berkata...

bawak2 la berehat dulu bro.
dah sihat nnt nak sepat batu pun takpe..hehe

Mr feckry berkata...

eqbalzack: gua ni jenis tak suke dok diam,

NuReLLe berkata...

my boss pun de masalah lutut tahunan..msuk ujung taun je nanti lutut dia penuh dengan air sampai bengkak..erkkk....tp dia perempuan r..:)


Edisi Hari Wanita : Manjakan kereta

Mr feckry berkata...

nurella:ayo..gua laki..

akuss_styLe berkata...

standard dah tu bro, star kan... lelama ok la tu.. :)

Mr feckry berkata...

akuss:gua bukan star