Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 9 Mac 2011

Lutut gua kembali injured

Malam tadi.

Dah hampir 3 bulan gua tak main futsal. Saja semalam nak lepas gian. Sebab member gua semua cakap, kalau gua tak main tak best. Tak ada orang boleh buat skill macam cristiano ronaldo yang silang-silang tu, pastu tak ada orang bole jaga gol macam iker casilas..

So untuk gua tak hampakaan kengkawan gua, gua turun le malam tadi. Sejam pertama, gua punya perfomance memang memukaukan pihak lawan. Masa tu gua jadi keeper je. Malas nak naik atas. Nak cari tune.

Pastu tetiba gua nak sprint sambil menggelecek bola macam ronaldinho, lutut berbunyi poom-pomm..tergolek gua masa tu akibat momentom kelajuan sprint gua.

Adoi, lutut gua terkehel balik.

Pagi ni gua nak pi hospital, nak buat x-ray. Kalau teruk, gua nak soh doktor tu operate macam cristiano ronaldo operate kaki die dulu.

Ceh, terpaksa gua cuti sakit hari. Sakit tau lutut gua..hati menangis siapa tahu..huhu..
Share:

5 comments:

bojie_boboy86 berkata...

baik g check...ada kwn patah kaki sebab injured main futsal ni...

HonEyBuNNy berkata...

jangan la menagis.....hehhe

Heidi Shafiq berkata...

habis la lutut longgar.. :P

Redbloodsnow berkata...

alololo...cian dia. abeh la tempang pasni nnti...hahaha. kidding :P bluekss

Nazatul shima berkata...

laaaa...suh la wife urut..ehehee