Menulis Bukan Kerna Nama

Ahad, 3 Julai 2011

Cayalah Harimau Malaya!


Kami sekeluarga menyokong pasukan harimau malaya!

Ayat sekema tu..aha..perdulikan apa orang kata. Wa suka tengok game malaysia dengan Chin taipei tadi. Superb beb. Rasanya Liverpool datang Malaysia kali cuak, Arsenal datang Malaysia kali gegau la !

Bengang betul wa tengok ref tadi. Mangkuk tu datang dari negara mana ha? Macam sudah di bayar dengan buah duku je oleh pasukan cina taipei. Gile sampai 3 kali penalti die bagi kat tuan rumah. Memang la, dari dulu lagi. Kalau game Malaysia kat luar, selalu di dengki oleh pengadil.

Kalau cakap pasal semangat, huh rasanya orang Malaysia ni berjiwa perwira la. Wa rasa ada kemungkinan Malaysia cipta rekod lagi lepas ni. At least la lepas ke pusingan kedua Piala Dunia. Tapi teringin la nak tengok Malaysia main dekat Brazil masa world cup 2014. Rasanya semangat dan game Malaysia macam dah boleh je.

Lepas ni kita lawan singapore beb! Gud lucks Harimau Malaya...!
Share:

2 comments:

Redbloodsnow berkata...

pretasi permainan harimau malaya mmg semakin WOW! congrats! kebanggaan malaysia mereka kan..hehe

misz molecule berkata...

alhamdulillah menang.ngeee