Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 27 Julai 2011

Satu Malaysia bagi tumpuan kat perkara ni


Berita, tv, paper, radio, blog picisan or blog handalan, facebook, twitter..semuanya tertunggu tarikh ni. Macam tarikh amergaddon pula wa rasa.

Biar apa orang kata, tarikh ni adalah traikh hidup dan mati impian setiap rakyat Malaysia yang tendang bola sepak. Tak kira umur mahupun bangsa, tarikh ni pasti akan mendebarkan peminat harimau malaya. Ya ini tarikh hidup dan mati impian peminat bola sepak malaysia.

Jom support team Malaysia! (alamak date kat gambar tu salah la. Patutnya 29.7.2011. Haiyo)
Share:

5 comments:

YanaMIB berkata...

yeahh! ko pi stadium ke? laki aku pi..tp aku kena tggl lah..ramai org katanya..leceh bwk pompuan..huhu aku tlg update blog je lah kt rmh =P

cucu umie berkata...

all the best bt team maysia..ayie tak pi stadium pon tgok..

AcikTanpaNama berkata...

jom dik..kau nak tak bawa aku gi stadium, kalau ko nak bawa...kompem aku leh muncul kat umah kau sabtu ni

Mr feckry berkata...

cik bongok..die lawan esok la..ni hidup dan mati team malaysia tau tak!

ayaa alyy berkata...

kitaaaa mesti menanggggg !