Menulis Bukan Kerna Nama

Selasa, 26 Julai 2011

Sedang meratah almond london NONO

Ahad lepas wa pi kelas. Seharian wa meninggalkan nono keseorang kat rumah. Nono dengan penuh kasih sayang dekat wa telah pun menjadi superwife membuatkan kuih almond london.

Wa teruja beb , maklum la b4 ni mana ada orang buat kuih raya untuk gua.

Masa buat kuih, nono wa ni sempat la juga amik sikit pic  sikit.

 Ni wa rase bahan2 die la...

 Ni wa rase tepung yang dah di adun secara lemah lembut dan lemah gemalai..

Ni..the nono almodn london..

Rasanye? Kalau wa cakap nanti lu orang kate wa puji sendiri. Pada gua la, this is the best almond london in the world. Sebab, ia terhasil dari perasaan kasih sayang seorang isteri pada suaminya..

Wa nak balun lagi last 10 lagi ek..
Share:

6 comments:

GnieSyazni berkata...

nampak gaya memang tak sempat beraya la almond london tu kan..B)

alinac lover berkata...

alahai..sweet nyer la kan~

tieha ismail berkata...

kene banyak bersabar ni kalo nak wat almond london ni...banyak kije...and sangat meletihkan kalo buat sensorang...encik deckry tak tolong ke...??? haha

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

dapnyeeeeeeeeeeeeeeee

AcikTanpaNama berkata...

aku nakm aku tak kira, kalau aku datang umah kau aku nak sebotol kalau tgak aku amuk culik Nono suh buat almond london kat umah aku. AKU TAK KIRA..LU LANGSI LU MATI.

HLiza berkata...

Tiap2 hari kenalah Nono buat kuih tu sampai laki dia jelak..lepas tu boleh sedekah kat kami..hehe