Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 6 Julai 2011

Show down dah habis!


uuuhhhh.....ahhhhh!!!!!!!!!!!!

Cam tu la wa nengok bebudak tu dok jerit kat I-city. Pelik tapi benar, hampir setiap minggu wa dengan bini wa tak terlepas nak nengok showdown. Memang cam tak caye.

Adoi..silap-silap tahun depan wa ngan bini wa pulak masuk ni kang.

Wa suka tengok bounce of stepper. Memang cun juga bebudak ni menari tarian tradisi. Respect la sebab orang dok terenjut tarian barat, lu orang enjut tarian tradisional. Last performance lu orang yang bawa lagu mentera semerah padi tu, gua suke beb. Walaupun nampak cam lu orang bukan pesilat, tapi...lu orang cuba dan hampir 99% macam pendekar berpencak!

Takpe beb lu orang tak menang, at leaste, you all guys are the top three in Malaysia....! Champ showdown 2011 elecoldxhot .

Usia gua ni masih boleh lagikan meminati perkara-perkara seperti ini?
Share:

4 comments:

cucu umie berkata...

ayie sokong HMC..btw, semua smart ah diorng bt..huhu

ayaa alyy berkata...

smlm first time tgk showdown this year. haha :P kagum dgn group yg menari tarian melayu tuh n india tuh. hee ~

Isteri Encek Bard berkata...

tahun nie lom penah tegnok lg showdown nie

enyheartsdiamond berkata...

masuk la mari menari :)