Isnin, 20 Jun 2016

Muhammad Uwais Hafizuddin putera ke 3


Alhamdulillah, nono selamat lahirkan anak kami yang ke 3. Sempat juga aku masuk dalam labour room. Setakat ni hanya Aisyah anak aku yang pertama je yang aku tak dapat sambut masa die bersalin.

Great experience !

Lelaki harus ade pengalaman sambut isteri bersalin. Kenapa? Sendiri mau ingat la. Kali ni agak lawak sikit nurse yang handle wife aku. Dah macam aku pulak yang bidannya. Agaknye die tengok aku relax je tengok darah banyak-banyak kot. Tapi dalam cool aku tu, doa sentiasa kat bibir. Mohon Allah mudahkan nono bersalin. So Alhamdulillah....Lahirlah Muhammada Uwais Hafizuddin.

Semoga jadi hafiz Quran ye wahai anakku.

2 ulasan:

Mai berkata...

Tahniah...semoga menjadi anak soleh.nk kene ada keberanian utk sambut bb ni...respek bro!

Cik Puan Eka berkata...

tahniah atas kelahiran baby comel. Masa sy tahun lepas, husband sampai je saye dah bersalin. Lewat 5 minit hehe. Takpe, mungkin anak no 2 nanti