Menulis Bukan Kerna Nama

Jumaat, 31 Julai 2009

Segalanya aku

Ya!!!
Gambar baru aku..hahaha...lame tak post muke sendiri kat blog sendiri. Gambar ni aku ambil subuh tadi sebelom nak gerak p ofis. Sejak aku pakai E66 yang cambest ni..rajin juga aku amek gambar muke sendiri. Lantaklah orang cakap syok sendiri, aku bangga ngan muke aku sendiri..

hahaha.

Semalam Muse masak kormak daging la. Faveret aku tu. Baru ingat taknak makan. Las-las aku bersahur je lauk tu. Sedap wei..rugi tak makan. Siap ade khailan tu. Jadi hari ni aku sudah nekad untuk berpuase syaaban.

Seminggu ni aku tukar training aku, dari gym kbs, aku buat gym sendiri kat rumah. Ala mini gym aku ni cume ade punch beg dengan dumble sepasang. Kalau nak kire tak memang tak cukup. tapi Punch beg tu memang puas hati aku pakai. Sedap aku menendang.

Dah lame tak train silat kan. So minggu ni aku dah start train balik. Hari-hari belatih dengan punch beg ni.

Aku bengang gile dengan internet kat ofis aku. Asek problem je. Nak post kat blog memang susah gile. Sejak dorang wat sistem block ni hari-hari problem. Bengang teramat sangat. Bodoh la dorang ni. Macam lah dorang bayar internet ni.

Ish rase nak pakai brodband je.!

Share:

1 comments:

Tanpa Nama berkata...

Sudah..sudah..broadband pulakkkk...