Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 5 Ogos 2009

setem


Setem,jilat lekat, pos. Itu yang aku tau. Semuanya bermula 24 jam yang lepas. Hahaha..semala aku layan setem kat TGV dengan Nono.

Best juga citer tu. Moralnye citer tu, tak semua perompak jahat, maca kate Bro mani dalam citer tu, kadang-kadang duit boleh bagi kebaagiaan. Sebab tu Sid dapat Suraya, tanpa stem 4 juta die comfirm tak dapat 4 juta.

Btul la perompak tak semstinye jahat macam LIm pirana. Dorang rompak pasal nak buat sesuatu yang baik. Macam Citer peter pen je..
Share:

1 comments:

HLiza berkata...

Tak de mood nak layan cite Melayu dah..