Menulis Bukan Kerna Nama

Rabu, 5 Ogos 2009

training lagi

ceh tengah kusyuk la tu



ha ni la aktiviti aku tiap-tiap petang aku belasah punch beg..Layan beb, cambest je training dengan bende ni. Dah lame tak training denganpuch beg.

Bile training dengan punch beg ni baru betul kite punye tendangan. Selame ni training sume tendang angin. Tak tau pun yang tendangan kte ni tak kuat. Aku sekang ni lebih pada training kat rumah. Sebab takla kelam kabut sangat. Penat je bleh rest.

Lawak juga budak rumah aku pun gian nak menyepak bende ni, yang bagusnye sampai bleh bengkak kaki diorang. Tak biase la tu.

Tapi aku rase la kene pergi gym la 3 kali seminggu. Cam tak best je tak pergi. Walaupun kat rumah aku ade dumble spasang, tapi macam tak berape puas la..
Share:

4 comments:

Tanpa Nama berkata...

aku setuju, aku pun baru start g gym balik semalam..heehe

Tanpa Nama berkata...

woi ko online dari mana n pakai apa? kat office takleh dah ?

HLiza berkata...

Along punya memebership hangus cam tu jelah..habis RM300 tapi tak dapat gi. Mungkin lepas ni concentrate jogging pagi2 je kalau dah boleh lari..layan exercise video pun best gak..cuma boring sorang2.

Mr feckry berkata...

along, janji exercise.bukan nak jadi atlit pun kite ni.